Elektromos autó bérlése

A csapatunk régóta elkötelezett a villanyautózás területén. Szeretnénk egy olyan várost, ahol minél jobban csökken a zaj és a légszennyezés. Több éves villanyautós tapasztalattal rendelkező csapatunknál sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy az emberekben vannak kisebb- nagyobb félelemek a villanyautózással kapcsolatban. A leggyakrabban felmerülő kérdések a villanyautózással kapcsolatban:

  • Tudja-e azt a hatótávot teljesíteni, amire szükség van a napi használatban?
  • Tudja-e a hatótávot egy hosszabb hétvégi kiránduláshoz?
  • Vezethetőség szempontjából megfelelő-e az autó?
  • A töltés mennyi időt vesz igénybe?
  • Pakolhatóság?

Bérelhető autóink

gallery images

Citroen C-Zero, Peugeot Ion, Mitsubishi I-MIEV a triumvirátus

A három modell jellegében hasonló, a különbség apróbb design változtatásokban fedezhető fel. Portfóliónkban megtalálja mindhárom típust melyekből könnyen kiválaszthatja az Önhöz legközelebb állót. A villanyautózás területén ezek az autók már zöld rendszámmal rendelkeznek és mindennapi használatra kifogástalanok.

Érdekel!
gallery images

Renault Zoe

Renault Zoe, minden elektromos autónál legalább 3x (de a legtöbbnél 6x) gyorsabb töltési sebességgel, rendkívül gazdaságos hőszivattyús fűtés/hűtés rendszerrel.. Magasan kiemelkedik tisztán elektromos társai közül: 22 kWh-s akkumulátora a villanyautók között egyedülálló sebességgel 60 perc alatt teljesen feltöltődik bármelyik elmű oszlopról (lassan minden sarkon van egy), illetve otthoni hálózatról ugyanennyi idő alatt, amennyiben rendelkezésre áll 3x32 Amper. Villámtöltőről (43kW) pedig 35 perc kell a 0-100%-ra telítettséghez.

Érdekel!

Kapcsolat

embed google map by embedgooglemap.net

Küldj nekünk üzenetet!